onsdag 4. mai 2011

Film er gøy!

Vi har akkurat gjort ferdig et prosjekt, hvor vi har laget film. Vi ble delt i grupper på tre og tre. Storyboarden fikk vi utdelt av læreren, men den var ikke i rekkefølge. Denne måtte vi sette sammen selv, derfor er det morsomt å se filmene, for nesten alle har ulik rekkefølge på tagningene.

Filmen vi skulle lage var den berømte dusjscenen fra Alfred Hitchcocks film “Psycho” fra 1960.

JII Productions (Ingveig, Ingelin og Jan-Hellik) dro til Lyngdal for å filme, hjemme hos JH var det eneste stedet med badekar og dusjforheng. Det ble bestemt at Ingelin og jeg skulle være skuespillere, og store deler av scenen skulle foregå i dusjen. Herlig! Filmingen gikk veldig greit, vi var effektive, og fikk filmet alt på omtrent to timer. Redigeringen var det som tok lengst tid, for vi hadde så utrolig mange klipp å velge mellom.  

I dag viste vi filmen for resten av medieklassen og fikk tilbakemeldinger. De likte filmen vår og spesielt hvordan vi hadde løst scenen hvor Marion blir drept. Dette gjorde vi på den måten at vi satt en lyskaster bak dusjforhenget og tok scenen som et skyggeteater. Det vi kunne gjort annerledes var å ha annerledes lys i rommet vi filmet, og funnet musikk som passet litt bedre til filmen. Men alt i alt er vi veldig fornøyd med produktet. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar